Garantie / Onderhoud

Hörmann geeft 10 jaar garantie op 'niet bewegende' delen van de deur (garantie op fabricage fouten) en 5 jaar op materialen die aan slijtage onderhevig zijn zoals veren, loopwielen en kabels. Periodiek onderhoud aan deze bewegende delen voorkomt voortijdige slijtage en u bent vrijwel altijd verzekerd van een goed werkende deur. Als u een onderhoudscontract afgesloten heeft, worden alle bewegende delen regelmatig nagekeken en kunnen wij  ook op de 'bewegende delen' 10 jaar garantie geven. 
Door 1 maal per jaar onderhoud aan uw garagedeur uit te laten voeren, kunt u eventuele storingen voor zijn. Bij de uitvoering van het onderhoud worden alle bewegende delen door ons nagekeken en gesmeerd en er worden belangrijke zaken als kabels en/of veren gecontroleerd.  Ook als u in bezit bent van een elektrische aandrijving kan deze in het onderhoud worden meegenomen. 
Er wordt een langdurige garantie op uw materialen gegeven maar regelmatig onderhoud blijft daarvoor zeker van belang! 


-
Bij jaarlijks onderhoud is slijtage van materialen binnen de garantietermijn van 10 jaar uitgesloten.

- De kosten voor dit contract bedragen € 116,50 voor een handbediende deur en € 134,00 voor een elektrisch bediende deur. Heeft u 2 deuren, dan gelden de volgende tarieven: € 160,00 voor 2 handbediende deuren en € 185,00 voor 2 elektrisch bediende deuren. 
Bij onderhoud van meerdere deuren en/of aandrijvingen maken wij graag een passende offerte voor u. 

Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW en voorrijkosten.  

 

Download hier: Voorwaarden onderhoudscontract

 

Indien u een overtuigd bent van het belang van een onderhoudscontract op uw garagedeur  dan bieden wij u de mogelijkheid om deze via het volgende webformulier aan te vragen:

1 garagedeur handbediend 1 garagedeur elektrisch bediend 2 garagedeuren handbediend 2 garagedeuren elektrisch bediend
 
Download hier: Voorwaarden onderhoudscontract

Ecogaragedeuren © 2023. All Rights Reserved.

  • visa-card
  • Paypal
  • Mastercard
  • Verified Visa