Isolatie

Isolatie Hörmann garagedeuren


Met de dubbelwandige sectionaldeuren van Hörmann weet u zeker dat u met een zeer goede warmte-isolatie te maken heeft. Naast de LPU42 (42 mm dik geïsoleerde panelen) bieden wij ook de LPU67 Thermo (67 mm dik geïsoleerde panelen) van Hörmann aan. De Hörmann sectionaldeuren zijn rondom uitgerust met rubberen tochtstrippen en beschikken over extra middendichtingen tussen de afzonderlijke panelen. De LPU67 is uitgevoerd met thermisch onderbroken panelen, waardoor de kou op het buitenste staal niet doortrekt naar het binnenste staal. Met zeer goede afdichting van de ruimtes tussen de panelen door middel van dubbele lipafdichtingen en dubbele vloerafdichtingen.

Zowel de LPU42 (U-waarde < Ud1,5) als de LPU67 ( U-waarde < Ud 1,0) voldoen aan de minimale isolatiewaarde om in aanmerking te komen voor de ISDE subsidieregeling:

ISDE subsidieregeling: 

Lees je van te voren goed in, want er zijn diverse maatregelen waaraan je moet voldoen. Ben je in het bezit van een eigen woning en wil je verduurzamen? Lees dan op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) hoe je jouw aanvraag kan indienen. Je vraagt de subsidie aan nadat de maatregelen uitgevoerd zijn. Deze aanvraag moet binnen 12 maanden na uitvoering en betaling van de eerste maatregel gedaan worden.
In het Stappenplan aanvragen woningeigenaren van RVO lees je precies waar je in het hele proces van maatregel kiezen tot aanvraag doen aan moet denken. De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) voorziet in de isolerende subsidie. Ook als VvE kun je in aanmerking komen via Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH).

lSDE

Om gebruik te maken van de isolatiesubsidie, dien je 2 verschillende isolatiemaatregelen te treffen. Dit kan een ander type isolatiemaatregel zijn, maar je kunt ook kiezen uit bijvoorbeeld 1 isolatiemaatregel en een warmtepomp, zonneboiler of aansluiting op het warmtenet. Je komt in aanmerking voor de investeringssubsidie voor duurzame energie (ISDE) als je voor 2 maatregelen kiest of meerdere opties uit de 5 isolerende hoofdmaatregelen:

– HR++ of triple glas, kozijnpaneel of isolerende deur

– Spouwmuurisolatie

– Isolatie van de buitenmuur met een voorzetwand aan de binnenkant of aan de buitenkant van het huis

– Dakisolatie

– Vloerisolatie of bodemisolatie

Handige rekentool ISDE

Met de handige rekentool van de ISDE kun je gemakkelijk het subsidiebedrag berekenen. Voor een geïsoleerde deur LPU42 ontvang je 53 euro per m2 en bij de LPU67 ontvang je 150 euro per m2. Onze Hörmann deuren vallen onder de glasisolatie maatregel: Glas-, kozijnpanelen- of deurisolatie. Let er wel op dat de minimaal te vervangen oppervlakte 8m2 is. Dit mag in combinatie zijn met een geïsoleerde voordeur, garagedeur, HR++ of triple glas, zijdeur of zijdeel in de vorm van gevelbekleding zoals glas bij de voordeur.


Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust voor meer informatie. Ecogaragedeuren © 2023. All Rights Reserved.

  • visa-card
  • Paypal
  • Mastercard
  • Verified Visa